söndag 3 juni 2012

Det går långsamt framåt...

Den här fina krukan hittade jag på en spontantur till Tirups Örtagård med min mamma idag. Vilken tur att jag köpte citronjord igår. Får se om jag orkar planera om trädet imorgon.


Vallmon som jag köpte förra våren har börjat slå ut. Riktigt maffigt stora blommor har det. Tyvärr är de mer orange än rosa som de var när jag köpte det så jag får se om det får flytta någonstans där det passar lite bättre.Den här spaljén fick också följa med hem. Jag får se vad det blir som får klättra i den. Jag har en knallrosa rosenvial som inte vill utrotas. Den skulle kunna passa ganska fint här.

Sedan fick jag springa ut en stund medan sambon nattade barnen och hann fylla pallkragarna med jord. Så med lite tur hinner jag äntligen så de första grönsakerna imorgon. Hoppas det inte är för sent men jag vägrar låta mig stressas av trädgården. :-)

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 kommentarer:

 1. Klokt att inte bli stressad. Blir det något så blir det. Jag fick mitt i jorden i veckan så vi ligger lika illa till om det är försent :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Nä inte kan det vara försent, måste ju bli en kanonsommar och lång höst efter denna våren! Snygg kruka, där kommer citronträdet nog att trivas!

  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 3. Oj, vilket stort citronträd. Mitt är jättelitet. Inte verkar det trivas heller. Det fick nya blad tidigare i våras, men när det blev kallt och jag ställde tillbaka trädet i boden var det som om det tappade vårlusten. Hoppas att det piggar på sig igen :)

  Solsken
  //Linda

  SvaraRadera